Havenlodge huren

Het is mogelijk een Havenlodge te huren voor een nacht, weekend, midweek of langere periode. Havenlodges bieden bijzondere overnachtingen in een uniek verblijf op het water. Boek uw onvergetelijke overnachting op een Havenlodge vandaag nog!

Het is mogelijk een Havenlodge te huren voor een nacht, weekend, midweek of langere periode. Havenlodges bieden bijzondere overnachtingen in een sfeervol verblijf op het water. De Havenlodges liggen aan de steigers tussen de boten. Een unieke plek! U kunt tijdens de huurperiode gebruikmaken van alle faciliteiten in de jachthaven, zoals strand, speeltuin, fietsverhuur, restaurant, barbecue, bootverhuur, zeillessen, mini supermarkt en wasserette.

Een van de thuishavens van Havenlodge is jachthaven “Naarderbos”. Bovengenoemde faciliteiten zijn op deze jachthaven aanwezig. Deze jachthaven is vanuit Amsterdam al binnen 20 minuten te bereiken met de bus!

Havenlodge reserveren
Alle voordelen van de huur van een Havenlodge op een rij:

  • Prachtige ligging op het water
  • Van alle gemakken voorzien
  • Alle faciliteiten van de jachthaven
  • Geschikt verblijf tot en met 6 personen
  • Het hele jaar door beschikbaar!

Bijzonder overnachten

De Havenlodges zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Er is 1 hut met tweepersoonsbed, een tweede hut met stapelbed en een slaapbank. Geniet van het bovendek inclusief tuinset waar u over de jachthaven uit kunt kijken. De Havenlodges zijn ook voorzien van lakenpakketten, TV aansluiting en WIFI in de jachthaven.

Iedere Havenlodge is individueel maar gelijkwaardig gestyled. Hierdoor geeft Havenlodge een eigen en persoonlijke draai aan uw beleving.

360° rondleiding

Benieuwd hoe de Havenlodge er van binnen en buiten uitziet? Bekijk hier de binnenkant van de Havenlodges in 3D. Klik op de verschillende onderdelen die u wilt bekijken.

Havenlodge reserveren?

Bespreek de huuropties met Jessie Kortlevers via jessie@havenlodge.nl of via telefoonnummer 06-39393998 (9.00u – 19.00u).

Vul het boekingsformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de beschikbaarheid door te nemen: